alt

8. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALBERT GACAOĞLU (ayakta, sağda) 19 Ekim 2017 tarihinde Karaçaylı ve Bulgar işadamları ile birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı  ziyaret ederek, ikili iş görüşmelerine katıldı. 

Rusya Federasyonu’na bağlı Karaçay Çerkes Cumhuriyeti Opora Rossii İşadamları Birliği üyesi işadamlarıyla Türk işadamları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmesi etkinliğinde bir araya geldi.

Karaçay Çerkes Cumhuriyeti Opora Rossii İşadamları Birliği Başkanı Aly Pilyarov başkanlığında 22 işadamından oluşan heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen ikili iş görüşmesi etkinliğinde 57 Türk işadamıyla görüştü.

alt

Karaçay Çerkes Cumhuriyeti Opora Rossi İşadamları Birliği Başkanı ALİ PİLYAROV (soldan 4.)  başkanlığında, 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ALBERT GACAOĞLU'nun (soldan 3.) da aralarında bulunduğu 22 işadamından oluşan heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı (sağdan 3.) tarafından sergilenen  sıcak ilgiden çok memnun  kaldı.

alt

8. TKG üyesi ALB ERT GACAOĞLU  (soldan 4.) ve işadamları heyeti Trabzon TSO Yönetim Kururlu Başkanı MUSTAFA SUAT HACISALİHOĞLU'nu makamında ziyaret  ederek, görüştü. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 8. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan ve  aslen Karaçay asıllı olan ALBERT GACAOĞLU  Ekonomi Başkanlığının Rusya'daki Moskova ve Soçi Ticaret Müşavirliklerinde yerel uzman olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra,  DYO Boyaları'nın Kafkasya Bölgesi sorumlusu olarak çalışmaya başladı.

Değerli arkadaşımızı ülkeler arasındaki işbirliğini geliştirme konusundaki bu  önemli çabaları  nedeniyle kutluyor, başarılar diliyoruz.

alt

Karaçay Çerkes işadamları Trabzon TSO ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda gerçekleşen ikili görüşmelerinde yaraqrlı bağlantılar kurdu.

alt

Rusya Federasyonu’na bağlı Karaçay Çerkes Cumhuriyeti Opora Rossii İşadamları Birliği üyesi işadamlarıyla Türk işadamları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmesi etkinliğinde bir araya geldi.

Toplantı sırasında, Trabzon ve Karaçay Çerkes Cumhuriyeti’ni tanıtan filmlerin izlenmesinin ardından her iki ülkeden işadamları sektörleriyle ilgili sunum yaptı.

Trabzon TSO web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

TTSO Meclis Başkanı M. ŞADAN EREN (sağdan 4.) ve TTSO Başkanı M. SUAT HACISALİHOĞLU  (sağdan 5.)ile Karaçay Çerkes Cumhuriyeti Opora Rossii İşadamları Birliği Başkanı ALİ PİLYAROV  (soldan 5.) ve 8. TKG programıkatılımcısı ALBERT GACAOĞLU   (soldan 4.) ziyaretin anısına karşılıklı plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Trabzon  Haber 24  internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan iş görüşmeleri duyurusuna bu linkten ulaşmak mümkündür.

Güne Bakış sitesinde yayınlanan iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Trabzon Haber sitesinde  yayınlanan fotoğraflı ziyaret  haberine bu linkten ulaşılmaktadır.