alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan'dan katılan ASKER PİRİYEV (önde, ortada) Kazakistan'da  Barış ve Uzlaşım Modeli Teşvikine Yönelik Bölgesel Çalıştaylar kapsamında, 04-06 Ekim 2017 tarihlerinde Güney Kazakistan bölgesini ziyaret ederek, Kentau şehrindeki yüksel okulda  seminer verdi.

alt

9. TKG üyesi ASKER PRİYEV'in Türkistan  şehrine yaptığı ziyarete ve uyum konulu bölgesel çalıştaya ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak münkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da  düzenlenen 9. TKG programına Kazakistan'ın başkenti Astana'dan katılan ASKER PİRİYEV  Ahıska Türkleri Derneği'nin Astana  Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır  ve AHISKA Gazetesi'in Astana sorumlusudur. Astana'da Tengiri Otel'de yönetici olarak çalışmaktadır. Ahıska Türkleri ile ilgili tüm kültürel ve soyal girişimleri ve faaliyetleri gönüllü olarak yürütümektedir.

TOBB tarafından 12-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülke ve iki özerk bölgeden 40 katılımcı iştirak etmiştir.