alt

9. TKG programına Türkmenistan'dan katılan DOVRAN BAYLİYEV, 2017 yılının Aralık ayının ilk günlerinde ABD'yi ziyaret ederek Pittsburgh, Chicago ve New York şehirlerini gezdi.

3 Aralık 2017 tarihinde  Londra üzerinden ABD'ye giden 9. TKG üyesi DOVRAN BAYLİYEV, dönüş yolcuğunda da Londra üzerinden seyahat ederek, 16 Aralık 2017 Cumartesi günü başkent Aşkabat'a döndü.

alt

9. TKG üyesi DOVRAN BAYLİYEV Chicago şehrinde bulunduğu sırada, ünlü John Hancock Towers gökdeleninin 96. katındaki Signature Longe'dan  kentinin manzarasını izlemeyi deneyimledi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Türkmenistan'dan katılan DOVRAN BAYLIYEV, ithalat ve bina inşaatı, altyapı,  mermer, granit ve alüminyum kaplama işleri yapan firma sahibidir.

DOVRAN BAYLİYEV'in Chicago şehri ziyaretinin fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

DOVRAN BAYLİYEV'in  ABD gezisi izlenimlerine ait farklı footğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 9. TKG programı katılımcısı ASTRİT KURTİ, kısa bir tatil için 19 Ekim 2017 tarihinde Hırvatistan'ın Split kentini ziyaret ederek, tarihi ve turistik bölgelerini gezdi.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk'tan  katılan ASTRİT KURTİ  (solda), turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren "İnTour" şirketinin sahibi ve üst düzey yönetcisidir. Ayrıca Harmonia Hotels Group'un üst düzey yöneticisidir. Arnavutluk Ticaret Odası Üyesidir.