alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına Kazan'dan katılan YULİYA  STRUNENKOVA eşi ile birlikte 28 Kasım - 3  Aralık 2017 tarihlerinde  BAE'nin ünlü kenti Dubai'yi ziyaret ederek, kentin simgesi Burj Khalifa ile fotoğraf  çektirdi.

17. TKG üyesi YULİYA  STRUNENKOVA'nın dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa'da çektği fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

17. TKG üyesi YULİYA STRUNENKOVA'nın  2017 yılı Aralık ayının ilk günlerinde, eşi ile birlikte gerçekleştirdikleri  Dubai gezisine ait farklı fotoğraflara  ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının linkinin tıklaması yeterli olacaktır.   

TOBB tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul'dadüzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu'na bağlı  Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'dan  katılan YULİYA STRUNENKOVA turizm ve konaklama hizmetleri sektöründe çalışmaktaydı.

Programdan sonra bir süre İstanbul'da turizm firmasında görev yapan YULİYA STRUNENKOVA, Kazan'a dönerek,  aile işletmesi  hostelin devir işlemlerini tamamlamış ve 21 Temmuz 2015 tarihinde yeniden İstanbul'a gelerek çalışmaya başlamı ve bir süre sonra evlenerek, İstanbul'a yerleşmiştir. 

alt

17. TKG programında heyet başkanlığını üstelenen RECEEP YILDIZ (soldan 4.) Almanya'da yaşayan Türklerdden oluşan kırk kişilik bir grupla 16-21 Ekim 2017 tarihlerinde Bosna Hersek'i ziyaret etti.

Çoğunluğu öğretmenlerden oluşan 40 kişilik grupla yapılan ve 6 gün süren gezi süresince başta Saraybosna olmak üzere, ünlü Mostar kenti, Travnik ve Srebrenica şehirleri de ziyaret edildi. 

Türk Müziği ve Kültürü dderneği tarafuındna düzenlenen  415 yıllık Osmanlı kültür mirasını gezip görmeyi amaçlayan gezi için 16 Ekim 2017 gecesi Almanya'n ın Giessen şehrinden otobüs ile hareket edildi. Sırasıyla Avusturya-Slovenya ve Hırvatistan'ı geçerek  başkent Saraybosna'ya ulaşıldı.

RECEP YILDIZ ve arkadaşlarının Saraybosna ziyaretine ait fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ  (ayakta, sağdan 5.) Almanya'daki fabrikasında  katmadeğeri yüksek sanayi ürünleri üretmektedir. Otomotiv, Savunma & Hava Sanayi,  Medikal Car,  Xtreh ,Medikal Cihazlaz,  MR Cihazı,  Endoskopi, Mikroskopi, Makine Sanayi  Optik ve Feinmechanik, Pffeier Vackum, Mercedes Benz, BMW, Audi parçaları  talaşlı imalat ile üretilmektedir.

17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ ve arkadaşlarının Bosna Hersek turuna ait farklı fotoğraflara ulaşmakiçin arkadaşımızın facebook sayfasının linkini tıklamak yeterli olacaktır.