alt

Bulgaristan'dan 11. TKG üyesi AYDUVAN SAİDOV kızı ile birlikte 27-31 Ekim 2017 tarihleri arasında sonbaharın parlak günlerinden yararlanarak tatil yapma kiçin  İspanya'nın Catalunya Bölgesini tercih etti ve Barcelona'nın tarihi ve tursitik bölgelerini gezerek, neşeli ve renkli anılar paylaştı.

11. TKG programı katılımcısı AYDUVAN SAİDOV'un Catalunya ve Barcelona gezisine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook  albümüne ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

11. TKG üyesi AYDUVAN SAİDOV Barcelona gezisi  sırasında kızı ile birlikte ünlü Futbol Club  Barcelona'nın stadyumunu da ziyaret etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İistanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan AYDUVAN SAİDOV, havuz, spa sektörüne yönelik projelendirme, yapım ve bakım hizmetleri veren şirket sahibidir. Ayrıca 2017 yılının son döneminde dış cephe kaplama ve inşaat işleri yaapan yeni bir şirket kurarak, işini çeşitlendirmiştir.

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Rodos Adası temsilcisi olarak katılan KENAN AHTSİ  Yunanistan Adaları arasında sonbahar tatili yaparken  21 Ekim 2017 tarihinde Girit Adası'nı ziyaret etti. 

alt

11. TKG Üyesi KENAN AHTSİ eşi ile birlikte erteledikleri balayı gezisi için 4-12 Aralık 2017 tarihleri arasında Paris ve Brüksel'i tercih ederek, yaklaşan Noel ve yılbaşı hazırlıkları ile ışıl ışıl donanmış başkentlerde kış tatilli yaptı.  

11. TKG programı kataılımcısı KENAN AHTSİ'nin Paris anılarına ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan KENAN AŞÇIZADE, konut, iş merkezi, vb bina inşaatı yapan firma sahibidir. Ayrıca emlak sektöründe  alım-satım ve kiralama konularında faaliyet göstermektedir. Melek Passa Vakfı ve Rodos Ticaret Odası üyesidir.

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA  her yıl olduğu gibi Noel ve Yeni Yıl alışverişi yapmak için 24 Kasım-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Londra'yı ziyaret etti. 

AKAN OZA'nın  Londra'daki kış tatiline ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına aiit bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Yeni yaşını Londra'da bulunduğu sırada kutlayan AKAN OZA (solda),  aile şirkleti Oza Kahve'nin  türk marketlerinde düzenlenen  "Tadım Günlerii"ni de  yakından izledi.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA  Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yöneticisi olarak görrev yapmaktadır.