alt

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağda) 24 Ekim 2017 Salı günü İstanbul Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı ALİ KOPUZ'u  makamında  ziyaret etti.

Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı (IHK) SALİH TAŞDİREK, İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  ALİ KOPUZ'a nezaket ziyaretinde bulundu.

İstanbul Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

18. TKG programı heyet başkanı  SALİH TAŞDİREK  (sağda) babaocağı Nevşehir'de bulunduğu sırada, 30 Ekim 2017 Pazartesi günü Nevşehir Ticaeret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, Ticaret Sicil Müdürü VEYSEL DONMAZ (solda) ile görüştü.

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK  akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde   (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.