alt

18. TKG programına Arnavutluk'tan katılan  ZAMİR CUNGU (sağ başta) Kosova'dan dönem arkadaşı NADİR SHANTİRİ (sağdan 2.ile 23-25 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Helal Expo Fuarı  sırasında yeniden buluşmaktan çok memnun oldu.

Dünya Helal Zirvesi İstanbul & 5. İslam İşbirliği Teşkilatı (OIC) Helal Expo bu yıl 23-25 Kasım 2017 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenmiştir. 

WHS İstanbul 2017 içerisinde, 5. İslam İşbirliği Teşkilatı (OIC) Halal Expo Fuarı ile birlikte, "İslami Finans", "Helal Gıda Endüstrisi", "İslami Turizm", "Hac ve Umre", "Helal Tıp, Ecza ve Kimya", "İslami Yaşam ve Helal Tekstil" başlıklı konferanslar ve çalıştaylar eş zamanlı gerçekleştirilmiştir.

Helal Expo hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

18. TKG üyeleri ZAMİR CUNGU (solda) ve NADİR SAHANTİRİ (ortada) fuar ziyaretleri sonrasında İstanbul'u birlikte gezdi ve Taksim Meydanını ziyaret etti. 

18. Türkçe konuşan Girişimciler Programı'na Kosova'nın Prizren şehrinden katılan NADİR SHANTİRİ, gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan şirket sahibidir. Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği üyesidir.

alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa  ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk'tan katılan ZAMİR CUNGU bir süre önce sektör değiştirerek, turizm sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır.