alt

6. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU Halkın Partisi milletvekili adayı olarak  7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak erken genel seçimlerde yarışacak. 

6. TKG  üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU seçim çalışmaları kapsamında,  28 Kasım 2017  Salı günü KKTC'de yayın yapan Genç Tv'nin sunucusu  BAYKAN GÜRSES'in programına katılarak, siyasi görüş ve önerilerini kamuoyu ile paylaştı.

RAMAZAN GÜNDOĞDU bir süre önce siyasi faaliyetlerini Halkın Partisi saflarında sürdürmeye başlamış ve Gazimağusa milletvekilliği için adaylığını açıklamıştı. 

Kıbrıs Postası Gazetesinde yayınlanan Halkın partisi milletvekil adayları listesine bu linkten ulaşılmaktadır.  

6. TKG Grubu genel sözcüsü değerli arkadaşımız RAMAZAN GÜNDOĞDU'yu kutluyor, siyasi çalışmalarında başarılar diliyoruz.

alt

6. TKG programı üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU  (üst sırada, sağda)  12 Aralık 2017 Salı günü Kıbrıs Tv'de GÜLSÜM KANCA'nın programına katılarak, parti programı hakkında bilgi vererek, sorulatrı yanıtladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da  düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programın'a KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU Shipyard Famagusta şirketinin sahibidir ve Gazi Mağusa'da  tersane işletmektedir. Ayrıca Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. Kuzey Kıbrıs Sanayi Odası yönetim kurulunda  önceki yıllarda da görev yapmıştır. KKTC siyaseti ile aktif olarak ilgilenmektedir.

alt

 28 Kasım 2017 Salı günü Girne Üniversitesi Denizcillİk Fakültesini ziyaret eden 6. TKG programı katılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU,  Dekan MUSTAFA ALTUÇ'a denizcilik  sektörün ihtiyaç duyduğu eğitimli  denizcilerin eğitim programları konusundaki görüş ve önerilerini paylaştı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı GİZEM ÇELİKER  Halkın Partisi  yöneticisi olarak, 26 Ekim Perşembe  akşamı BRT Televizyonunda NEŞE ERGÜÇLÜ tarafından sunulan "İş Yemeği" programına konuk oldu ve  Merkez Yürütüme Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı Hallkın Partisi'nin politikaları ve programı hakkında bilgi verdi. 

18. TKG programına KKTC'den  katılan GİZEM ÇELİKER kuruluşundan itibaren Halkın Partis'inin faaliyetlerine ve siyasi çalışmalarına katılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde dzüenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan GİZEM ÇELİKER (sağda), konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.