alt

5. TKG programına Afganistan'dan katılan  ZARİF RAHMMETOĞLU (solda)  Ankara Ticaret Odası tarafından 27 Kasım 2017 Pazartesi günü düzenlenen "Ankara'nın EN'leri" Törenine Katıldı.

Ankara'nın 'En'leri Ödül Töreni", Cumhurbaşkanının katılımıyla ATO Congresium'da gerçekleştirildi." 

Törende, 7 kategoride 35 iş adamı ve kuruluşa ödüllerini verdi. Cumhurbaşkanına ATO tarafından günün anısına, Türkari ustası Bülent Özcan tarafından yapılan ve tarihi ipek yolunu anlatan 9 metre 90 santim uzunluğunda ve 123 santim yüksekliğinde bir tablo hediye edildi. 

ATO'nun web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Dünya Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Anadolu Ajansı sitesinde yayınlanan Ankara'nın EN'leri haaberine bu linten ulaşılmaktadır.

alt

5. TKG Üyesi ZARİF RAHMETOĞLU (sağdan 4.) "Ankara'nın EN'leri" törenine  Dış ilişikierden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı Ekonomi Kulubü'nün yöneticileri ile birllikte katıldı.

Ankara'nın En'leri tören videosuna ulaşmak için ZARİF RAHMETULLAH'ın facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan  ZARİF RAHMETOĞLU inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Afganistan'da anahtar teslimi hastane projeleri gerçekleştiren HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır.