alt

TOBB tarafından düzenlenen 15. TKG programına Kazakistan'dan katılan RAFAEL MİKHRALİ (sağda)  eşi ile birlikte 29 Ekim 2017  Çarşamba günü Kanada'nın  Montreal kentindeki ünlü katedral Basilique Notre-Dame de Montréal'i ziyaret etti.

25 Aralık 2016 tarihinde Antalya'da Ramada Plaza Otel'de düzenlenen renkli ve neşeli düğünden sonra eşi BERRİN MİKHRAELİ  ile birlikte Kanada'ya  dönen 15. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı değerli arkadaşımız  RAFAEL MIKHRAELİ arkadaşımızı kutluyor, mutluluk diliyoruz.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından  Ankara, Gazianetp, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı RAFAEL MİKHRALİ  aslen Ahıska Türkü'dür.  Nakliye ve ihracat sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Programdan sonra, vatandaşlık hakkını değerlendirerek, yarı zamanlı olarak Türkiye'ye Antalya iline yerleşmiştir.

Kanada'nın Ahıska Türkleri için verdiği haklardan yararlanarak, sağlık yönetimi konusunda eğitim almış ve eşi ile birlikte Kanada'da yaşamaya başlamıştır.