alt

Bulgaristan'dan 18. TKG üyesi MUSTAFA AHMEDOV'un (sağdan 4.) başkanlığında kurulan Kuzeydoğu Bulgaristan Deliorman İşadamları Derneği'nin yönetiminde görev alan  16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MYUMYUN  SALİ MYUMYUN (soldan 2.), 2. TKG üyesi AZİZ SADULA (sağdan 2.) ile 19. TKG üyesi AYAN BASRİ SAKALLA  (sağ başta)  üyelerin ticari kapasitelerini güçlendirmek amacıyla çeşitli programlar düzenlemektedirler.

11 Kasım 2017 Cumartesi günü düzenlenen  seminerde Avrupa ortak pazarında Bulgaristan KOBİ'lerinin rekabet edebilme yetenekleri tartışıldı ve yeni öneriler geliştirildi. Çok sayıda girişimci ve siyasetçinin izlediği seminerde teşvik sistemleri, işletmelerim kapsiteleirnin geliştirilmesi ve eğitim fırsatları üzerinde duruldu.

alt

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen  2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan AZİZ SADULA  (sol başta) konserve fabrikası sahibidir. Ayrıca inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

TOBB tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan AYAN BASRİ SAKALLA tekstil sektöründe toptan ve perakende ticaret yapan şirkette yönetici olarak çalışmaktadır. Deliorman Girişimciler Derneği üyesidir. 

Deliorman Kuzeydoğu Bulgaristan İşadamları Derneği hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşmak mümkündür.  

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ve Deliorman İşadamları Derneği Başkanı MUSTAFA AHMEDOV (solda) Türkiye’den Bulgaristan ve Romanya’ya makine ithalatı yapan şirket sahibidir. 

MUSTAFA AHMEDOV'un dernek başkanlığa seçilmesi hususunda TKG web sayfasında yayınlanmakta olan habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak  katılan MYUMYUN SALİ MYUMYUN (kürsüde sağda) spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.