alt

TOBB tarafından düzenlenen 8. TKG programına Kazakistan'dan katılan TOLEUZHAN  ARINOV (solda) dönem arkadaşı  JASURBEK SOBİROV'u (sağda) Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 09 Kasım 2017 Perşembe günü yeniden ziyaret etti.

Başkent Taşkent'in merkezinde  Peggy's Bar & Grill'de neşeli bir akşam paylaşan TOBB 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı dönem arkadaşlarını dostluklarını sürdürmeleri nedeniyle kutluıyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  8. TKG programına Kazakistan'ın başkenti Astana'dan katılan TOLEUZHAN ARİNOV  (solda) madencilik ve petrol sektöründe oluşan kaza ve hastalıklarda acil  tıbbı bakım hizmeti sunan LLP Kazanada şirketinde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten katılan JASURBEK SOBİROV (sağda) plastik su tankları üreten şirket sahibidir.

alt

Kazakistan'dan 8. TKG üyeleri BOLATBEK YESMURZAYEV  (soldan 2.) ve TOLEUZHAN  ARINOV (soldan 3.) arkadaşları ile birlikte 24 Ekim 2017  Salı günü balık avlamak üzere Almati'nin dışına kırlara çıktılar.

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan BOLATBEK YESMURZAYEV, inşaat sektörü, dış cephe ve iç dekorasyon işleri ile uğraşan şirket sahibi. İnşaat sektörü, dış cephe ve iç dekorasyon işleri ile uğraşan şirket sahibidir.

Kazakistan'dan 8. TKG üyelerinin  balık avı anlarına ait farklı fotoğoraflara BOLATBEK YESMURZAYEV  arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.  

Doğada neşeli bir gün paylaşarak, birlikte balık avlayan  8. TKG programı katılımcısı arkadaşlarımızın  fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.