alt

19. TKG programına Afganistan'dan katılan NECİBULLAH ATAIE  (sağ başta) T.C. Kabil Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayaramı kutlamasına katıldı.

alt

19. TKG programına Afganistan'ın Kandahar şehrinden katılan MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI  (solda), dönem arkadaşı Cevizcan'dan  NECİBULLAH ATAIE (sağda)  ile programdan sonra ilk kez T.C. Kabil Büyükelçiliği tarafından verilen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda buluştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 19. TKG programına Afganistan'ın Kandahar ilinden katılan MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI,  Petrol ve petrol ürünleri ile gıda maddeleri (et, tavuk, meyve, meyve suyu vb.)  ithalatı ve ticareti yapan şirket sahibidir.  Kandahar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

TOBB tarafından 9-21 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'ın Şibirgan kentinden katılan  NECİBULLAH ATAIE  programa katıldığı dönemde, kamu idaresidneki görevinin yanı sıra halı ve deri ticareti yapan,  tarımsal faaliyetleri olan, inşaat ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketinin hukuk danışmanı ve temsilcisi olarak görev yapmaktaydı. Afganistan Ticaret Odası üyesidir.