alt

13. TKG programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA (sol başta) ile 11 TKG üyesi Avukat SEVİNCH KARAOGLAN  (sağdan 2.) T.C. Sofya Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayaramı kutlamasında aynı fotoğrafta buluştu.

alt

18. TKG programıkataılımcısı EDİS EMRE (önde, ortada) Cumhuriiyetin 94. kuruluş yılı nedeniyle düzenlenen resepsiyona katılarak destek verdi.

T.C. Sofya  Büyükelçiliği tarafından 30 Ekim 2017 Pazartesi akşamı Sofya Ramada Hotel'de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna ait farklı fotoğraflara Büüykelçiliğin facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.  

alt

11. TKG  programı katılımcısı SEVİNCH KARAOĞALAN'ın Cumhuriyet Bayramı kutlaması izlenimlerine ait farklı footğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan Avukat  SEVİNCH (SEVİNÇ) KARAOĞLAN Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneği Başkanı olarak, Türk kültürünü kormak ve geliştirmek için düzenlenen etkinliklerde gönüllü olarak görev üstlenmekte ve destek vermektedir.

alt

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da Princess Casino Sofia   Ramada Hotel de düzenlenen  Cumhuriyeet Bayramı resepsiyonuna ait farklı fotoğraflara 13. TKG üyesi KADRİYE ALİMANOVA'nın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na Bulgaristan'ın başkenti Sofya'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA (soldan 4.)  programsan sonra ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce, Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitİm vermektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE  (soldan 2.) ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

EDİS EMRE ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Balkanlar Komitesi  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.