alt

10. TKG programına Almanya'dan katılan SEMİH KURTULUŞ, Azerbaycan İlimler Akademisi tarafından amcasına fahri doktora verilmesi törenine katılmak üzere başkent  Bakü'de bulunduğu sırada  kentin turistik bölgelerini de ziyaret etti.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan SEMİH KURTULUŞ  amcası ve arkadaş grubu ile 28-31 Ekim 2017 tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nünn tarihi ve turistik yerlerini gezdi ve yerel kültürle tanılştı. 

alt

10. TKG üyesi SEMİH KURTULUŞ, amcası HASAN KURTULUŞ'a  (solda) Azerbaycan İlimler Akademisi tarafından Fahri Doktora verilmesi nedeniyle düzenlenen törene Almanya'dan  dost ve akrabaalardan oluşan 17 kişilik bir grupla beraber katıldı.

alt

SEMİH KURTULUŞ  Bakü'de bulunduğu sırada Zerdüş tapıncının simgesi Ateşgah'ı da ziyaaret etti.

10. TKG programı katılımcısı  SEMİH KURTULUŞ'un Bakü izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan  SEMİH KURTULUŞ, Hannoveryakınlarında hizmet sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.  İşe yerleştirme, esnek işgücüne yönelik çalışmalar yapmakta ve şirketlere dönemsel işgücü sağlamaktadır.