alt

18. TKG üyesi ZAMİR CUNGU  Ankara'daki Turizm Şurası'na katılmadan önce 2 Kasım 2017  Perşembe günü  İtfaiye Teşkilatı'nın  303.  kuruluş yıldönümü nedeniyle Sultanahmet Meydanında düzenlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı gösterisini izledi.

Mehter konserinin video kaydını ZAMİR CUNGU'nun facebook sayfasına ait bu linkten izlemek mümkündür. 

18. TKG  programına Arnavutluk'tan katılan ZAMİR CUNGU bir süre önce sektör değiştirerek turizm sektöründe çalışmaya başlamıştır.

alt

 

18. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan YOUNİS ADNAN YOUNUS bu kez ailesi ile birlikte geldiği İstanbul'da 2017 Eylül ayının ilk yarısında hemşerileri ile görüştü ve  yeni mevsim için mal  siparişlerini tamamladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'tan  katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (DEMİRCİ) kadın giyim ürünleri toptan ve perakende ticareti ile ilgilen şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir.

18. TKG üyesi YOUNUS ADNAN YOUNUS'un yaz mevsiminin son günlerinde ailesi ile birlikte gerçekleştirdiği istanbul  tatiline ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten erişilmektedir.