alt

Bosna Hersek'ten 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı katılımcısı İNDİRA  PASİÇ (soldan 2.) ve 5. TKG üyesi EMİR PASİÇ  (sol başta) T.C. Saray Bosna Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Kayseri, Nevşehir ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. TKG Programına katılan İNDİRA PASİÇ  başkent Saraybosna'da bulunan Ziraat Bankasında üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bosna Hersek temsilcisi olarak katılan  EMİR PASİÇ Bosna Hersek Ticaret Odası Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 

alt

15. TKG üyesi  ADNAN HADZİMUSİC (sağda) Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamasına  eşi ile birlikte katıldı. 
 
TOBB tarafından Ankara, Malatya, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna Hersek temsilcisi olarak katılan ADNAN HADZİMUSİC, patent ve marka vekilliği yapan, sınai haklar,  patent, marka ve endüstriyel tasarım hakları konusunda danışmanlık hizmetleri veren şirket sahibidir. 15. TKG üyesi ADNAN HADZİMUSİC bir süredir Nobel İlaç'ın Bosna Hersek temsilciliğinde hukuk danışmanı olarak görev yapmaktadır.
 
Başkent Saraybosna'da gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı kutlamasına ait farklı fotoğraflara 15. TKG üyesi  ADNAN HADZİMUSİC'in facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümmkündür. 
 
T.C Saraybosna  Büyükelçiliği tarfından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna ait farklı fotoğraflara Büyükelçiliğin facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.