alt

Batı Trakya'dan 1. TKG programı heyet başkanı GALİP SABAHATTİN GALİP  (sağdan 2.) 2015  Ekiminde olduğu gibi, bu yıl da T.C. Podgoritsa  Büyükelçiliği'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldı.

Podgorica Büyükelçisi SERHAT GALİP'in  (sağ başta) ev sahipliğinde başkentte br otelde düzenlenen resepsiyona  katılan 1. TKG programı heyet başkanı GALİP SABAHATTİN GALİP  Büyükelçi kuzenine konuk olarak, hasret giderdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan GALİP SABAHATTİN GALİP  demir ürünleri başta olmak üzere genel ticaretle uğraşmaktadır. Batı Trakya Azınlık  Kültür ve Eğitim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadıır.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Karadağ'dan katılan MİRELA PALAMAR (sağda) Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda konuklarla ilgilendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve  İstanbul illerinde düzenlenen  17. TKG programına Karadağ temsilcisi olarak katılan  MİRELA PALAMAR Türkiye'nin Karadağ'daki Büyüklelçiliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır.