alt

TOBB tarafından düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağda) Iğdır'da gerçekleşen "Türkiye Azerbaycan Nahçıvan İş Forumu"na Katıldı.

28 Ekim 2017 Cumartesi günü  Iğdır Üniversitesi'nin Karaağaç Kampüsü'nde düzenelenen ve açışıl konuşmasını Ekonıomi bakanı NİHAT ZEYBEKÇİ'nin yaptığı  İş Forumu'na   Azerbaycan Ekonomi  Bakanı ŞAHİN MUSTAFAYEV ve Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı FAMİL SEYİDOV katıldı..

Hürriyyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Iğdır Üniversitesi'nin web sayfasında yayınlaanan haberin ayrıntılarana ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

Artvin TSO'nun  web sayfasında yayınlanan Iğdır İş Forumu haberine bu linkten ulaşılmaktadır

Hopa TSO'nun web sayfasında yayınlanan fotoğraflı İş Forumu habeine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan İş Forumu haberinin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Kırım  Haber Ajansı sitesinde yayınlanan İş Forumu haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Azerbaycan'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen  Dr. ELSHEN EBULHESENLİ  T.C.Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğinde Müşavir Yardımcısı olarak görev yapmakadır.

Ülkelerimiz arasındaki ticaretin gelişmesi ve iş hacminin artması konusundaki değerli çabaları nedeniyle Dr. ELSHEN EBULHESENLİ arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.