alt

8. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALBERT GACAOĞLU  (sağdan 5.) Karaçaylı ve Bulgar işadamları ile birlikte 17 Ekim 2017 Salı günü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı MEHMET SEKMEN'i  (sağdan 6.) ziyaret ederek, karşılıklı işbirliği olanaklarının değerlendirilmesini sağladı.

alt

Karaçay Özerk Bölgesinden 17 işadamı ve Bulgaristan'dan  özel uçakla gelen 4 işadamının katılımıyla Karadeniz işdamları forumuna dönüşen Erzurum ziyareti Büyükşehir Beladiye Başkanı'nın sıcak karşılaması ile başladı. Samimi ortamlarda yeni dostluklar oluştu ve  renkli anılar edinildi.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 8. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan ve  aslen Karaçay asıllı olan ALBERT GACAOĞLU (solda) Ekonomi Başkanlığının Rusya'daki Moskova ve Soçi Ticaret Müşavirliklerinde yerel uzman olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra,  DYO Boyaları'nın Kafkasya Bölgesi sorumlusu olarak çalışmaya başladı.

Erzurum ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmaki çin ALBERT GACAOĞLU'nun facebook sayfasına ait bu linkin tıklanmsı gerekmektedir. 

alt

8. TKG üyesi  ALBERT GACCAOĞLU (sağdan 3.) ve Karaçay İşadamları Derneği  (Opora Rossiyi) Başkanı ALİ PİLYAROV (soldan 2.) Erzurum Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde heyet üyeleri  onuruna yemek düzenlenmesini  memnuniyetle karşıladılar.

Değerli arkadaşımızı ülkeler arasındaki işbirliğini geliştirme konusundaki bu  önemli çabaları  nedeniyle kutluyor, başarılar diliyoruz.

Karaçay İşadamları Birliği üyelerinin Erzurum ziyaretine ait farklı fotoğraflara Erzrurum Belediyesi'nin facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ALBERT GACAOĞLU (soldan 2.)  Karaçay ve Bulgaristan'dan gelen işadamları ile birllikte Erzurum Belediye Başkanı tarafından verilen bilgileri ilgiyle dinledi ve projeler hakkında bilgi aldı.

alt

Erzurum Beeldiye Başkanı MEHMET SEKMEN  Çerkes Cumhuriyeti “Opora Rossiyi” İş Adamları Birliği üyelerine Erzurum Kayak Merkezi ve Spor Tesisleri hakkında bizzat bilgi verdi. 

Ziyarete ilişkin fotoğraflara ulaşmak için  Erzurum Belediyesi'nin  facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması gerekmektedir.