alt

2. TG programına Romanya'dan katılan MELEK AMET (soldan 2.) Anıtkabir ziyareti nedeniyle Ankara'da bulunduğu sırada, 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Romanya Demokrat Türk Birliği üyeleri ile birlikte TOBB'u ziyaret ederek Avrupa Birliği ve Dış Ekonomik İlişkiler Daire Başkanı MUSTAFA  BAYBURTLU (soldan 2.) ile görüştü. 

Romanya Demokrat Türk Birliği Maçin Şubesi Başkanı  LEMAN  TALİP (sağdan 2.)  bu vesile ile TOBB yöneticileri ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

alt

2. TKG programı katılımcısı Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı MELEK AMET (sağda) TOBB Anılar Galerisi'nde sergilenmek üzere getirdiği yerel özellikteki armağanları heyet üyeleri adına Daire Başkanı MUSTAFA BAYBURTLU'ya (solda) takdim etti.

MELEK AMET,  Romanya'da yaşayan Türk azınlığın içinde bulunduğu koşulları anlattı. Roman Demokrat Türk Birliği'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın süregelen olumlu etkilerini anlatarak, TOBB ile daha yakın bir işbirliği içinde çalışmak istediklerini ifade etti.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Kayseri ve Nevşehir'de düzenlenen 2. TKG programına katılan MELEK AMET porselen, temizlik malzemesi, plastik ürünler, hediyelik eşya ve zücaciye ticareti yapan şirket sahibidir. Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

 alt

Romanya Demokrat Türk Birliği Maçin Şube Başkanı LEMAN TALİP (solda) TOBB Anılar Galerisi'nde  yeralacak  hediyesini AB ve Dış Ekonomik İlişkiler Daire Başkanı MUSTAFA BAYBURTLU (sağda)' ya takldim etti. 

Romanya Demokrat Türk Birliği heyetinin TOBB ziyaretine ait özel albüme bu linkten ulaşılmaktadır.  

alt

2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MELEK AMET (sol başta) ve arkadaşlarının TOBB ziyareti ile ilgili olarak, TKG facebook sayfasında yayınlanan farklı  fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Romanya Demokrat Türk Birliği'nin TOBB ziyaretine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.