alt

10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ  T.C. Tiran Büyükelçiliği tarafından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen kutlama töreninde sunuculuğu üstlenerek, destek verdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Tiran Büyükelçiliği tarafından 31 Ekim 2017 Salı akşamı bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona, Arnavutluk Cumhurbaşkanı İLİR META’nın yanı sıra çok sayıda diplomat ve davetli katıldı.

Büyükelçi HİDAYET BAYRAKTAR'ın ev sahipliğinde düzenlenen Cumhurihyet Bayramı kutlamasına ait  görüntülere bu linkten ulaşmaak mümkündür.

alt

10. TKG üyuesi ERİNDA ZHUBANİ (2. sırada, soldan 2.) ve 19. TKG üyesi ERİON CEREKJA   (ilk sırada, sağdan 9.) arkadaşlarımıza Tiran Büyükelçiliğinin Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katılarak destek verdikleri içinn teşekkür ediyoruz. 

T.C. Tiran Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna ait farklı fotoğrafalara bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk'un başkenti Tiran'dan katılan ERİNDA ZHUPANİ Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nıda  koordinatör olarak görev yapmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Dr. ERİON ÇERAKJA DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı olarak görev yapmakta ve  başkent Tiran'da yaşamaktadır. Dental, medikal, kozmetik sektörlerinde ticaret yapan, ecza deposu olan ve sektörle ilgili kurs, konferans vb. eğitim programları düzenleyen şirket sahibi olan Dr. EİON CEREKJA  Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye temsilcisidir. SOS Çocuk Köyleri sivil toplum kuruluşunda  başkan yardımcılığı görevini gönüllü olarak yürütmektedir.