alt

17. TKG programına Almanya'dan katılan CEYLAN AYTUGAN (sağda)  ve arkadaşlarından oluşan müzik grubu QUANTENSPRUNG T.C. Nürnberg Başkonsolosluğu tarafından 30 Ekim 2017 Pazartesi  akşamı düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamasında konuklara konser verdi.

Cumhuriyetimizin  94.yılı, Almanya'nın Nürnberg  kentinde  T.C . Nürnberg Başkonsolosu YAVUZ KÜL'ün  ev sahipliğinde  Maritim Otel Nürnberg salonlarında verilen  resepsiyon ile kutlandı. Törende, Bavyera Milletvekili Arif Taşdelen, Belediye Meclis Üyeleri Aynur Kır, Yasemin Yılmaz, Ayhan Yeşil, TSK başkan ve temsilcileri ile çok sayıda Türk vatandaşı hazır bulundu.
Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğğine ve konsere ait farklı fotoğraflara Euroimaj'ın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır

.alt

Türk ve Almanlardan oluşan Quentensprung Orkestrası2nın kurucu üyesi olan 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı CEYLAN AYTUGAN  (sağda)  grubun gitarisi olarak görev yapmaktadır.

Grubun seslendirdiği "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" şarkısının videosuna ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Almanya'da Nurnberg kentinde yaşayan  17. TKG üyesi CEYLAN AYTUGAN, Almanya’da ve Türkiye’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Strabag AG ve Ed Zublin AG şirketlerini iştiraki olan  Demirtürk şirketinin genel müdürü olarak görev yapaktadır. Türk Alman Ticaret Odası ve TİAD üyesidir. 

QUANTENSPRUNG Müzik Grubunun özgün paraçalarını dinlemek için Grubun facebook sayfasına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

CEYLAN AYTUGAN ve QUANTENSPRUNG grubunun  konser  kayıtların YOUTUBE adresinde yayınlanmaktadır. Güzel müzik için bu linki ziyaret etmeniz önerilmektedir.

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğine ve konsere ait farklı fotoğraflara Euroimaj'ın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Profesyonel işinin yanısıra uzun süredir müzikle ilgilenen ve  Türk ve Alman müzisyenler oluşan bir müzik grubu kurarak, Türk ve Alman dinleyicilerin beğenisini kazanan 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı CEYLAN AYTUGAN  (sağda) arkadaşımızı "toplumlar arası diyaloga yapmış olduğu çok önemli katkı nedeniyle" kutluyor ve başarılar diiyoruz.  

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi CEYLAN AYTUGAN'ın müzik çalışmaları hakkında  TKG web sayfasında yayınlanan habere ulaşmak için  bu linkin ziyaret edlmesi gerekmektedir.

Cumhuriyet Bayramı konserinin video görüntülerine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ait farklı fotoğrafara ulaşmak için T.C.Nürnberg Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.