alt

Afganistan'dan 19. TKG üyesi NECİBULLAH ATAIE (soldan 3.) hakim olarak görev yaptığı idarede 2 Kasım 2017 Perşembe günü Daire Başkanlığı görevine atandı.

alt

19. TKG programına Afganistan'ın Şibirgan /Cevizcan) bölgesinden katılan FAZEL  RAHMAN ORAZ (sağda) dönem arkadaşı NECİBULLAH ATAIE'yi yeni makanında ziyaret ederek, ipek bir kaftan giydirdi.

19. TKG programı dönem arkadaşlarının paylaştıkları bu mutlu ana ait farklı fotoğraflara FAZEL RAHMAN ORAZ'Iın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programı katılımcısı FAZEL RAHMAN ORAZ Şibirgan/Cevizcan bölgesinde yaşamaktadır. Lojistik alanında ve mazot ticareti konusunda faaliyet gösteren şirkette yöneticidir. Afganistan Ticaret Odası üyesidir. İngilizce Öğretmenliği öğrenimi görmüştür. Üniversitede Türkçe dersleri vermektedir.

TOBB tarafından 9-21 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'ın Şibirgan kentinden katılan  NECİBULLAH ATAIE  programa katıldığı dönemde, kamu idaresidneki görevinin yanı sıra halı ve deri ticareti yapan,  tarımsal faaliyetleri olan, inşaat ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketinin hukuk danışmanı ve temsilcisi olarak görev yapmaktaydı. Afganistan Ticaret Odası üyesidir. 

alt

Üniversite öğrenimi Türkiye'de tamamlayan, Antalya'da Akdeniz Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler  ile Konya Selçuk Üniveristesi Kamu Yönetimi bölümlerinde öğrenim gören 19. TKG programı katılımcısı NECİBULLAH ATAIE (soldan 5.) arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.

19. TKG üyesi NECİBULLAH ATAIE'nin yeni görevine başlamasını kutlayan dostlarının ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.