alt

19. TKG programına  Bosna Hersek'den katılan EDIN BJELOPOLJAK  AB kapasite geliştirme programı kapsamında  24-30 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenen ve Almanya'nın  eski ve yeni başkentleri Bonn ve Berlin kentlerini kapsayan çalışma ziyaretine katıldı.

 

alt

24 Eylül 2017 tarihinde Kakanj'dan ayrılan 19. TKG üyesi EDIN BJELOPOLJAK  (solda), Müinih üzerinden Köln'e ulaştı ve Bonn'da düzenlenen seminerlere katıldı.  Program kapsamında  çeşitli kurum, enstitü ve bakanlık  ziyaretleri de yapıldı. 

Berlin'de düzennlenen toplantı ve ziyaretlerin ardından Viyana üzerinden 30 eylüül 2017 tarihinde ülkesindd edönen  EDIN BJELOPOLJAK  katıldığı programın etkin ve veriml olmasından çok memnun oldu.

alt

19. TKG  programı EDIN BJELOPOLJAK'ın Almanya ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna Hersek'ten katılan EDIN BJELOPOLJAK  Kakanj İşadamları Derneği Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.