alt

19. TKG üyesi Almir Mukacha  tarımsal  üretimi yerinde incelemek üzere 15-28 Ekim 2017 tarihlerinde ABD'de North Carolina eyaletinde bir çalışma gezisine katıldı.

19. Türkçe Konuşan Giirşimciler Programı kataılımcısı Almir Mukacha çalışma gezisi kapsamında büyük, modern çiftlikleri ve paketleme tesilerini de gezdi. 

Almir Mukaca'nın tarımsal üretim alanlaraındaki çaalışma ziyaaretine ait farklı fotoğraflara bu inkten ulaşılmaktadır. 

alt

19. TKG üyesi Almir Mukacha'nın ABD'de üniversite ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenelenen 19. TKG  programına Bosna Hersek'ten katılan Almir Mukacha  gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan  şirket sahibidir. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.

alt

19. TKG üyesi Şener Sabri (solda) 122. Çin İthal Ürünleri Fuarı'na katılmak üzere  31 Ekim 2017  Salı günü Çin'in Guangzhou kentine gitti.

Çin İthal Ürünler Fuarı Uzakdoğu ve Çin’in en büyük fuarıdır. Dünyanın en büyük 3 ticaret fuarından biridir. 1957’den beri yılda iki kez düzenlenen fuar Çin’in en yeni ve en büyük fuar merkezi olan PAZHOU COMPLEX’te 48 ticari delegasyonun katılımı ile 1,180,000 m² alanda 59,221 stand ve 150,000’in üzerinde ürün çeşidi ile düzenlenmektedir.

Nisan 2017’de düzenlenen 121. Çin İthal Ürünler Fuarı'na  24,098 Çinli, 625 uluslararası firma katılımcı olarak, 213 ülkeden 196,490 işadamı, ülkemizden de yaklaşık 1700 işadamı ziyaretçi olarak iştirak etmiş ve yaklaşık 30.02 Milyar Dolar’lık iş hacmine ulaşılmıştır.

15 Ekim-4 Kasım 2017 tarihlleri arasında açık olaan fuarda sektörler 3 farklı kategoride düzenlenmektedir. Ev tektili sektöründe faaliyet gösteren19.  TKG heyet başkanı Şener Sabri 31 Ekim4 kasım2017 tarihleeri arasındaki fuarı ziyaret etmiştir.

122. Çin İthal Ürünleri Fuarı hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programı heyet başkanı Şener Sabri (sağda) bir süredir yurtdışı fuarlara ve iş ziyaretlerine oğlu Yuseyin Sabri (solda) ile birllkte katılmakta ve sektörü yakından  tanıması için sahada çalışmasının yararlaarına inanmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan Şener Sabri (sağda) Bulgaristan'ın Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.