alt

13. TKG programına Sancak Bölgesi temsilcisi olarak katılan ENES T. MELİC 25. WorldFood Fuarı  nedeniyle istanbul'da bulundujğu 9-11 Eylül 2017 tarihlerinde  İstanbul'da bulunduğu sırada, Florya'da konakladı. İstanbul Akvaryum'u ve Agua Florya alışveriş merkezsini ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Sırbistan'ın Novi Pazar (Yeni Pazar) bölgesinden katılan  ENES T.  MELİC, gıda sektöründe çalışan tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir. 

alt

KKTC'den 13. TKG üyesi MUSTAFA AYDIN  arkadaşları ile buluşmak ve yeni yeme içmemekanlaraaını görmek üzere 14-15 Ekim  2017 tarihlerinde haftasonunu İstanbul'da geçirdi. 

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı MUSTAFA AYDIN Uncle Sam's American Eatery & Patisserie'de İcra Kurulu Başkanı (CEO)Prosmart Foods Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı  ve Ahmet Aydın Ticaret ve Turizm Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

alt

13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan RESAD COSOSVİÇ Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Mezunlarrı Buluşması'na katılmak üzere İstanbul'da bulunduğu sırada, program kapsamındaki kültür turuna katılarak, 26 Kasım 2017 Cumartesi günü  Sultanahmet Camii'ni ziyaret etti. 

TOBB  tarafından Ankara,  Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen13. TKG programı katılımcısı RESAD COSOVİÇNovi Pazar şehrinde yaşamaktadır ve mobilya aksesuarları ticareti yapan şirket sahibidir.