alt

KKTC'den 9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK (sağ başta) Avrupa Birliği tarafından desteklenen "Tarımsal Danışmanlık Hizmetleri Projesi" kapsamında gerçekleşen çalışma gezisine katılarak, projede yer alan ekip arkadaşları ile birlikte İrlanda'yı ziyaret etti.   

Avrupa Birligi tarafından finanse edilen Tarımsal Danışmanlık Hizmetleri Programı kapsamında İrlanda’ya çalışma ziyareti gerçekleştirildi. İyi uygulamaları gözlemlemek için gidilen gezide Dublin, Kilkenny ve Galway bölgelerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

KKTC'de Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı  bünyesinde  Avrupa Birliği tarafından sağlanan teknik destek projesi kapsamında yürütülen “Tarım ve Kırsal Kalkınma Danışmanlık Hizmetleri” projesinin tanıtımı 05 Nisan 2017 tarihinde Lefke’de gerçekleştirildi.

Tarım ve Kırsal Kalkınma Danışmanlık Merkezi kapsamında amu özel sektör aracılığı ile kurulan tarımsal danışmanlık hizmetleri servisi üreticilere ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. proje kapsamında oluşturulan danışmanlık havuzu sayesinde  ihtiyaçlı olan üreticilerin yerinde çiftlik ziyaretleri yapılarak eğitimler verilmekte, ihtiyaçlarının karşılanması için iş planlar yapılmakta ve finansal desteklere erişimleri konusunda üreticiye yardımcı olunmaktadır.

Yeni Düzen gazetesinie yayınlanan “Tarım ve Kırsal Kalkınma Danışmanlık Hizmetleri”  projesi haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Havadis gazetesinde yayınlanan Tarım ve Kırsal Kalkınma Merkezi'nin açılış haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

9. TKG pogramı katılımcısı NİYAL ÖZTÜRK'ün (solda) İrlanda izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbu illerinde düzenlenen.  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK  Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.  

alt

9. TKG programı katılımcısı NİYALÖZTÜRK  (önde) müzik çalışmalarını profesyonel olarak sürdürmektedir.  Kendi adını taşıyan müzik grubu ile düzenli olarak sahneye çıkmakta, çeşitli festivallere katılmakta  ve etkinlikerde konserler vermektedir.

9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK'ün müzik çalışmalarından başarılı örneklere ulaşmak için arkadaşımızın sayfasına ait bu llinkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.