alt

5. TKG programına Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETULLAH (soldan 2.) DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu)  tarafından 26 Ekim 2017 Perşembe günü İstanbul'da düzenlenen Türkiye-Özbekistan İş Forumunda Ekonomi Bakanı NİHAT ZEYBEKÇİ (sağdan 2.) ile görüştü.

DEİK ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye-Özbekistan İş Forumu, Özbekistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Cemşid Kuçkarov, T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TMB Başkanı ve DEİK Başkan Yardımcısı Mithat Yenigün, DEİK/Türkiye–Özbekistan İş Konseyi Başkanı M. Hayri Kartopu ve Özbekistan Cumhuriyeti Devlet Yatırım Komitesi Başkanı Azim Ahmedhacaev'in katılımları ile 26 Ekim 2017 tarihinde İstanbul'da gerçekleşti.

Türkiye-Özbekistan İş Forumu hakkında ayrıntılı bigillere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Özbekistan İş Forumu'na ait farklı fotoğraflara  5. TKG üyesi ZARİF RAHMETULLAH''ın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan  ZARİF RAHMETOĞLU inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Afganistan'da anahtar teslimi hastane projeleri gerçekleştiren HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır.  

alt

6. TKG programına Özbekistan'dan katılan OYBEK KURBANOV  Türkiye-Özbekistan İş Forumuna katılarak, destek verdi. 

Özbekistan'da yayınlanan Gazeta UZ'da  yer alan İş Forumu haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

6. TKG programı katılımcısı OYBEK KURBANOV'un Türkiye Özbekistan İş Forumu izlenimlerine iat farklı fotoğraflara  bu linkten ulaşılmaktadır.

6.  TKG üyesi OYBEK KURBANOV İstanbul Ticaret Odası tarafından 30 Eylül 2017 Cumartesi günü  Taşkent'te düzenlenen  Özbek-Türk İş Forumuna katılmış ve İTO Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı İBRAHİM ÇAĞLAR ile  de görüşmüştü.  

TKG web sayfasında yayınlanan Taşkent İş Forumu haberine bu linkten ulaşılmaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten katılan  OYBEK KURBANOV inşaat malzemesi, kuruyemiş, deri ve hediyelik eşya dış ticareti ve turizm sektöründe faaliyet göstermektedir. Ayrıca inşaat ve taahhüt işleri üstlenmektedir. Şirketi  Devlet tarafından ihale edilen başkent Taşkent ve diğer şehirlerde şehir içi aydınlatma projeleri ve yapımını üstlenmiş bulunmaktadır.