alt

Özbekistan'dan 13. TKG programı katılımcısı GALİP ÖZGÜRER (solda) T.C. Taşkent Büyükelçiliği tarafından düzenlenen  Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılarak Büyükelçi  AHMET BAŞAR ŞEN 'e  (ortada) kutlama dileklerini sundu.

alt

18. TKG programı üyesi  MANSOOR RAHİMOV  T.C.Taşkent Büyükelçiliği tarafından düzenlenen  Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılarak, destek verdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının  94. yıldönümü vesilesiyle başkent Taşkent'te düzenlenen kutlama etkinliiğine  Özbekistan Ali Meclis Senato Başkanı Nigmatilla Yuldaşev onur konuğu olarak katılmıştır.

Taşkent'te bir otelde düzenlenen resepsiyona, Özbekistan Haber Ajansı "UzA" Genel Müdürü Abdusaid Köçimov ile diğer Özbek yetkililerin yanı sıra çok sayıda yabancı misyon şefi, askeri ataşeler, yerli ve yabancı gazeteciler ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Konhaber sitesinde yayınlanan resepsiyon haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

T.C. Taşkent Büyükelçiliği'nin facebook sayfasında yayınlanan Cumhuriyet Bayramı kutlamasına ait farklı fotoğraflara  bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Kayseri, Nevşehir ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'dan katılan GALİP ÖZGÜRER   çatı sistemleri, dekoratif yapı sistemleri ve süt ürünleri üretimi alanlarında faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir.

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihlerinder Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. TKG programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.