alt

7. TKG programına KKTC'en  katılan MUHİT İNCE (sağda) Host 2017 ziyareti nedeniyle Milano'da bulunduğu sırada, eşi ile birlikte yakınlardaki  Como Gölü'nü de ziyaret etti.

İtalya'nın Milona kentinde Rho Fieramilano'da 20-24 Ekim 2017 tarihlerinde açılan profesyonel yeme içme teknoljileri fuarı, Host Milano 2017 (40. Uluslarası Konukseverlik  Sergisi) sektör temsilcileirni buluşturan önemli bnir platformdur. 

HOST Milano (International Exhibition for the Hospitality Industry Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Fiera Milano Rassegne tarafından organize edilen HOST Fuarı Gıda, Yiyecek, İçecek, Otel, Restoran ve Bar Ekipmanları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Host Milano 2017 hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE  Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

7. TKG programı katılımcısı MUHİT İNCE IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

Host Milano 2017 ile  ilgili fotoğraflara ulaşmak için 7. TKG programı katılımcısı MUHİT İNCE'nin facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

13. TKG programına  KKTC'den katılan MUSTAFA AYDIN Rho Fieramilano'da 20-24 Ekim 2017 tarihlerinde açılan Host Milano 2017'de yeme içme sektöründeki son teknolojik ürünleri yakından inceledi ve yararlı bağlantılar yaptı.  

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı MUSTAFA AYDIN Uncle Sam's American Eatery & Patisserie'de İcra Kurulu Başkanı (CEO)Prosmart Foods Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı  ve Ahmet Aydın Ticaret ve Turizm Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

13. TKG üyesi MUSTAFA AYDIN Girne kentinde açmış olduğu Uncle Sam's American Eatery  & Patisserie (Amerikan Lokantası +  Pastane + Kahve Dükkanı) ile konuklarına  farklı lezzetler sunmaktadır.