alt

11. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALİSA BUROVA Antalya'da düzenlenen "2.Türkiye Rusya Medya Forumu"nun sunuculuğunu üstlendi. 

Rusya'nın önemli medya kuruluşlarından genel yayın yönetmeni ve haber müdürlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda gazetecinin Türk meslektaşlarıyla buluştuğu 2. Türkiye-Rusya Medya Forumu, 22-26 Ekim 2017  tar,hlerinde Antalya'nın Belek tatil yöresinde düzenlendi.

alt

Uluslararası yayın kuruluşu Global Connection tarafından 26 Ekim 2017 Perşembe günü Antalya'da düzenlenen "Türkiye- Rusya Medya Forumu"na  Rusya'dan çok sayıda medya mensubu katıldı.
Rixos Premium Hotel'de düzenlenen ve Ekonomi Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile turizm şirketlerinin de desteklediği Türkiye-Rusya Medya Forumu'nun açılışında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel konuştu.

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Milliyet Gazetesinde yayaınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Haber Türk sitesinde yayınlanan Türkiye Rusya Medya Forumu haberine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'na Rusya Federasyonu'nu temsilen katılan ALİSA BUROVA yarı zamanlı olarak İstanbul ve Antalya'da yaşamakta, organizasyon ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.   

11. TKG programı katılımcısı ALİSA BUROVA'nın sahip olduğu Turkish Club Event Group çeşitli organizasyon hizmetlerini sunmaktadır.  Moskova ve Türkiye'de (Antalya, İstanbul) kurumsal gece, konser, mezuniyet balosu, doğum günü vb etkinlikler düzenlemekte, Rus-Türk ve Rus düğün organizasyonu, sunuculuk ve DJ hizmeti vermektedir.Alya Organizasyon ve Tanıtım adındaki  alt şirketi ise, Moskova'da resmi heyet ziyaret organizasyon hizmetleri (uçak biletleri, otel, lojistik yer hizmetleri, rehber, tercuman hizmetleri) sunmaktadır.