alt

10. TKG  programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ (sağ başta) Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 23 Ekim 2017 Cumartesi günü "Tiran International Hotel'de düzenlenen "Türkiye Mezunları Arnavutluk Buluşması'na katıldı.

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk'un başkenti Tiran'dan katılan ERİNDA ZHUPANİ Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nıda  koordinatör olarak görev yapmaktadır.

Türkiye’de eğitimlerini tamamladıktan sonra Arnavutluk’a dönen Türkiye Mezunlarının katıldığı "Türkiye Mezunları-Arnavutluk Buluşması" başkent Tiran’da gerçekleştirildi.

alt

Türkiye Buluşmasına Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkan Yardımcısı Sayit Yusuf, Kukes Belediye Başkanı Bashkim Shehu, Tiran Emniyet Müdürü Ardi Veliu, T.C. Tiran Büyükelçilik Müsteşarı Sinan Cem Baş, TİKA Tiran Koordinatörü Özay Özütok, Yunus Emre Enstitüsü Tiran Koordinatörü Ömer Osman Demirbaş, Maarif Vakfı Arnavutluk Koordinatörü Fatih Cankurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Mezunları Tiran buluşmasına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için YTB tarafından oluşturulan "Türkiye Mezunları" adlı facebook platformuna ait bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.