alt

İran'dan 10. TKG üyesi HOSSEİN MEHRDAD ARİAN  Hindistan'ın Karnataka eyaletinin başkenti  Bangaluru kentinde 12-14 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen  "Advantage Health Care India 2017" fuarında yararlı bağlantılar kurdu. 

Bengaluru Uluslaraarası Fuar merkezinde düzenlenen 2017 Hindistan Sağlık ve Bakım Fuarı kapsamında 3. Sağlık Turizmi Zirvesi de gerçekleştirldi.

Dünyanın farklı ülkelerinden hastane yöneticileri, medikal üreticileri ve sekötr temsilcileri içinbir bululşma platyformu olan "Advantage Health  Care India 2017" kapsamında düzenlenen  etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşılmaktadır.   

alt

10. TKG programı katılımcısı HOSSEİN MEHRDAD ARİAN'ın (sağda) Hindistan fuarı ile ilgili izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.    

alt

10. TKG programına İran'ın başkenti Tahran'dan katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN (soldan 2.) 18-20 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen  ISSA/Intercelan Istanbul (İstanbul Endüstriyel Temizlik Teknolojileri ve Hizmetleri Fuar ve Konferansı) a bir heyet ile birlikte katılarak, verimli işbirliği görüşmeleri yaptı.

Endüstriyel Temizlik Makinaları, Ekipman ve Araçları, Aksesuarları ve Servis Hizmetleri, Eğitim, Sertifikasyon Araştırma, Buharlı Temizlik Hizmetleri sektöründe ürün ve servis sağlayıcıları buluşturan fuarda zemin bakım makineleri, temizlik kağıtları, kimyasal temizleyiciler, temizlik ekipmanları ve tesis temizliği iki yılda bir yapılan ISSA/Intercelan Istanbul’da öne çıkan sektörler oldu.

İkki yıld abir düzenlenen ISSA/Interclean İstanbul Fuarı 70 ülkeden katılan 800  firmanın ürünlerini sergilediği bir platform oldu.

ISSA/Interclean Fuarı hakkınd ayrıntılı bilgiler ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

 alte

10. TKG programı katılımcısı HOSSEİN MEHRDAD ARİAN'ın (sağdan 3.), İstanbul Temizlik Makinaları Fuarı'na ait izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına  ait bu linkten ulaşılmaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.TKG programına İran'ın başkenti Tahran'da katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN temizlik makineleri ithalatı  yapan şirket sahibidir. Ege Bölgesinde İzmir yakınlarında  üretim yapan makine üreticilerinin temsilciliğini yapmaktalar. İran Ticaret Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. Yarı zamanlı olarak İzmir'e yaşamaktadır. Ege Bölgesi İran İşbirliği Derneği'ni kurmuştur.