alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programında heyet başkanlığını üstlenen ŞENER SABRİ (sağda) 5-6  Nisan 2017 tarihlerinde Karacabey Ticaret Borsasını ziyaret eden Haskovo Ticaret ve  Sanayi Odası heyetinde yer aldı.

Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da 09-12 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen Gıda ve Tarım Fuarı’na giden Karacabey Ticaret Borsası yöneticileri ile  fuar sırasında tanuışan ve görüş alışverişinde bulunan Bulgaristan Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri işbirliği protokolu imzalamak üzere Karacabey ilçesiniziyaret etti.

Yörem  Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Karacabey Haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkliin tıklanması yeterlii olacaktır.

alt

19. TKG programı heye başkanı ŞENER SABRİ (önde, sağ başta) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldığı Haskovo TSO'nun  Karacabey Ticaret Borsası ile yaptığı işbirliği görüşmelerine destek verdi.

Bulgaristan Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Karacabey Ticaret Borsası'nın daveti üzerine 05- 06.Nisan.2017 tarihleri arasında karşılıklı "Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü" imzalamak üzere  Karacabey'i ziyaret ederek, işbierliği görüşmeleri yaptı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ (soldan 2.) Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

TOBB tarafından yayınlanan Ekonomik Forum  Dergisi'nin 275. sayısında,  118. sayfada yayınlanan İşbbirliği ve Kardeşlik Protokulü haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı MURAT BERTAN (sağdan 2.), ile Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı YANCHO YANEV (SOLDAN 2.) "Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü"nü imzalayıp, birbirlerine takdim ettiler ve  iki kurum bölgelerine özgü hediyeleri birbirleriyle paylaştılar.

19. TKG programı katılımcısı ŞENER SABBRİ (sağ başta) protokol'un imza törenine eşlik etti. 

Karacabey TB Başkanı konuklara hizmet binasını ve gıda ve tarım ürünleri çarşısını gezdirerekk, bilgi verdi. 

Bulgaristan Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin web sayfasında yayınlaanan İşbirliği  ve Kardeşlik Protokolu imza töreni haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.  

Baltürk Gazetesiinin görüntülü haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Karacabey Ticaret Borsası'nın web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.