alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (solda) Almanya'nın Friedrichshafen şehrinde 17-21 Ekim 2017 tarihlerinde  açılan  FAKUMA  2017 Fuarı'na katılarak, stant kurdu ve ürün tanıtımı yaptı.

Plastik İşleme Makinaları, Plastik Ürünler, Kalıplar, Yarı mamüller alanında 25. yılına ulaşan Uluslararası  Plastik Teknolojileri Fuarı FAKUMA 2017'ye katılan 1800 firma ürrünlerini sektör temsiilcilerinin beğenisine sundu.

Almanya Friedrichshafen Fuar merkezinde  her yıl düzenlenen FAKUMA, dünya çapında, plastik endüstrisi için en önemli fuarlardan biridir. Fuarda plastik, kauçuk, otomotiv, yapı ve inşaat, elektrik - elektronik, bilişim ve telekomünikasyon, ambalaj, hammadde, tasarım, geri dönüşüm, makine sanayileri için çevre dostu plastik teknolojileri sergilenmektedir.

FAKUMA 2017 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linten ulaşılmaktadır. 

alt

14. TKG üyesi HASAN HÜÜSEYİN IŞKIRIK (sol başta) FAKUMA 2017 kapsamında  sektör temsilcileri ile çeşitli görüşmekler yaptı ve yeni bağlantılar kurdu.  

Almanya Friedrichshafen Fuar merkezinde  her yıl düzenlenen FAKUMA, dünya çapında, plastik endüstrisi için en önemli fuarlardan biridir. Fuarda plastik, kauçuk, otomotiv, yapı ve inşaat, elektrik - elektronik, bilişim ve telekomünikasyon, ambalaj, hammadde, tasarım, geri dönüşüm, makine sanayileri için çevre dostu plastik teknolojileri sergilenmektedir.

FAKUMA 2017 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (solda), Almanya'nın Stuttgart  kentinde bulunan fabrikasında kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapmaktadır. Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir.