alt

18. TKG pogramı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (soldan 3.) Almanya Federal Seçimleri nedeniyle  14 Eylül 2017 Perşembe günü beş siyasi parti temsilcisinin konuşmacı olarak katıldığı açık oturumda moderatörlük görevini üstlendi.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK  Almanya'da, akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde   (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.

alt

Almanya'da yaşayan yabancıların statüleri, hakları ve karşılaştıkları sorunlaraın tartışıldığı panelde siyasi parti temsilcileir göerüüşlerini ve çözüm önerilerini anlattılar.

Federal seçimler konusunda yabancılar toplumu tarafından düzenlenen Açık Oturuma yerel basın da geniş verdi.

alt

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK'in  MÜSİAD kapsamında katıldığı seminer ve panellere ait farklı fotoğraflarına  bu linkten ulaşmak mümkündür. 

 

alt

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.  MÜSİAD Hessen Derneği tarafından 31 Ağustos 2017 Perşembe günü düzenlenen "Belediyeler ve Yatırırmcıya Sunduğu Fırsatlar" konulu panelde konuşma yaparak, görüşlerini aktardı.