alt

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK  (soldan 2.) baba ocağı  Nevşehir'de bulunduğu sırada, Kapadokya Bölgesini ziyaret etmekte olan  İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı ALİ KOPUZ  (soldan 2.) 11 Ekim 2017 Çarşamba günü görüşmekten memnun oldu.

alt

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağda) ağabeyi MEHMET TAŞDİREK (solda)  ile birlikte Ankara'da TOBB'u ziyaret ettiği sırada, 11 Ekim 2017 Çarşamba günü hemşehrisi olan Nevşehiir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ARİF PARMAKSIZ ile  yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptığı TOBB'un iştiraklerinden GTİ-Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ' nin merkezinde görüştü.

alt

18. TKG programı katılımcısı SALİH TAŞDİREK (sağda), Gümrük İşletmeleri ve Turizm İşlemeleri AŞ ziyareti sırasında,  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ŞADAN EREN (sağdan 2.) ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı KENAN MALATYALI (soldan 2) ile de tanışmaktan memnun oldu. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK Almanya'da, akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde   (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.