alt

18. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan MUŞO TURKOVİÇ (solda) T.C. Cumhurbaşkanının 11 Ekim 2017 Çarşamba günü Sırbistan ziyareti kapsamında gerçekleşen Sancak Bölgesi ziyareti nedeniyle Novi Pazar'da düzenlenen mitinge katılarak, destek verdi. 

TRT Haber internet sitesinde yayınlanan toplantı haberine ve farklı fotoğraflara bu liinkten ulaşılmaktadır.

Karar Gazetesinde yayınlanan ayrıntılı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Youtube kanalında yayınlanan görüntülü habere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

alt

18. TKG üyesi  MUŞO TURKOVİÇ (sağda) Novi Pazar'da düzenlenen toplantı sırasında kızı Moja Hena TURKOVİC'i, (ortada) Cumhurbaşkanının eşine (solda) takdiim etti.

T.C. Cumhurbaşkanlığı web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşamak için bu linkin ziyaret edimesi gerekmektedir.

Sırbistan'ın Sancak Bölgesinin en önemli kenti olan Novi Pazar (Yeni Pazar) da düzenlenen açık hava toplantısına ait farklı fotoğraflara ulaşmaak için 18. TKG programı katılımcısı  MUŞO TURKOVİÇ'in facebpok sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

 alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliiği tarafından Ankara, Beypazarı, Gaziantep, Şanllıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişmciler programına Sırbistan'ın  Novi Pazar şehrinden katılan MUŞO TURKOVİÇ (sağ başta) Sancak Spor Federasyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır.