alt

10. TKG programına  Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan SENAD AMRA KARIŞIK (solda) 10 Ekim 2017 Salı günü başkent Belgrad'da düzenlenen Sırbistan Türkiye İş Forumu'na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan SENAD AMRA KARIŞIK tekstil ürünleri ticareti, su temizleme ürünleri, su pompaları ve tekstil  kimyasalları ticareti ile uğraşan şirket sahibidir.

alt

Sırbıstan-Türkiye İş Forumu, T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vučić, T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sırbistan Başbakan Yardımcısı  ve Ticaret, Turizm ve İletişim Bakanı Rasim Ljajić, TİM Başkanı ve DEİK Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükekşi, DEİK/Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Aleksandar Medjedovic, Sırbistan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Marko Čadež'in katılımları ile 10 Ekim 2017 tarihinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleştirildi.

DEİK web sayfasında yayınllanan İş Forumu haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Time Turk haber sitesinde yayınlanan İş Forumu haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

10. TKG üyesi SENAD AMRA KARIŞIK'ın Sırbistan Türkiye İş Forumu izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına  ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın web sayfasında yayınlanan Türkiye-Sırbistan İş Forumu haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.