alt

16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MYUMYUN SALİ MYUMYUN (sağda) eşi ile 8 Ekim 2017 Pazar günü Efes antik kentini ziyaret etti. 

Sonbahar tatili için eşi ve arkadaşları ile izmir yakınlarındaki tatil yöresi Özdere  sahilinde bulunan Aria Claros Beach & Spa Resort otelde konaklayan  MYUMYUN  SALİ MYUMYUN uygun mevsim koşullarını değerlendirerek çevre gezileri yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde 25 Kasım-5 Aralık 2012 tarihleerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak  katılan MYUMYUN SALİ MYUMYUN spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

Bulgaristan'da siyasetle ilgilenen, parti gençlik kollarında görev yapan MYUMYUN  SALİ MYUMYUN IFLRY Genç Liberaller Federasyonu'nun çalışmalarına aktif olarak katılmaktadır. 

alt

Bulgaristan'dan 16. TKG üyesi TENZİLE OSMAN 2017 sonbaharını Tüürkiye'nin güney sahillerinde, Muğla'nın Fethiye ilçesinde selamladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TENZİLE OSMAN mobilya, ev tekstili, yaylı yatak ve sünger yatak imalatı ve ticareti yapan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Burgas Ticaret Odası üyesidir.Yarı zamanlı olarak İstanbul'da yaşamaktadır.