alt

12. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan İLTER OSMANCIKZADE (solda) sonbahar güneşini Türkiye sahillerinde selamlamak için eşi Makbule Hanım ile birlikte 8-9 Ekim 2017 tariihlerinde Ege ile Akdeniz'in birbirine kavuştuğu Marmaris'i ziyaret ederek,dostları ile buluştu.   

12. TKG üyesi OSMAN İLTER OSMANCIKZADE  eşi ile birlkte Marmaris'in gözde tatil beldeleri Akyaka, Selimiye ve Söğüt'te dost sofralarına konuk oldu

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'a düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan  İLTER OSMANCIKZADE  Rodos kalesi surları içinde La  Fontana adlı hediyelik eşya mağazası  sahibidir.

Hediyelik eşya ticaretinin yanısıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Toplulugu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden 12. TKG Üyesi OSMAN İLTER OSMANCIKZADE Muğla, Antalya ve İzmir  illeri ve ilçelerindeki festivallere düzenli olarak katılmakta, müzikli gösterilerde yer almaktadır.  

alt

12. TKG programına Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL 2017 sonbaharanı  hoşgörü merkezi, baba ocağı Antakya'da selamladı.

Ekim ayının ilk haftasında Antakya-Hatay bölgesini ziyaret eden 12. TKG üyesi  SÜREYYA İNAL'ın  kadim medeniyetlerin buluşma noktası Antakya izlenimlerine ait fotoğraflara  arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadıer. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'nın başkenti Berlin'den  katılan SÜREYYA İNAL, mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

Almanya’da ticaret kültürü ve iş yapma yöntemleri konusunda Almanya’da yatırım yapan şirketlere danışmanlık hizmeti vermekte olan SÜREYYA İNAL MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

12. TKG programı katılımcısı SÜREYYA İNAL'ın başarılı meslek yaşamı konusunda TKG web sayfasında yayınlanmakta olan özel habere bu linkten ulaşılmaktadır.