alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan  katılan  TANHER CURTACAI  (solda)  Ekim 2017'nin ilk günlerinde İstanbul'da bulunduğu sırada, tarihi BEYOĞLU bölgesini gezdi ve İstiklal Caddesinde Grand Pera AVM içinde açılan  Mademe Tussads Balmumu Heykel Müzesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlliği tarafından 16-27 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenlenen 11.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Köstence'den katılan Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesi TANHER CURTACAİ,  temizlik malzemeleri, züccaciye, güzellik malzemesi toptan ticareti ile uğraşan firma sahibidir. 

alt

11. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALİSA BUROVA Eylül ayının son günlerinde İstanbul'da Beyoğlu sokaklarında çekim ekibi ile gizli güzelliklerin keşfine çıktı ve Ara Kafe'de çekim yaptı.

İsmini foto muhabiri ARA GÜLER'den alan, ARA kafe, Galatasaray Lisesi'nin hemen karşısındaki dar sokakta bulunmaktadır ve  2001 yılından beri samimi ortamı ile müdavimlerine eşsiz lezzetler sunmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe  Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu'nu temsilen katılan ALİSA BUROVA yarı zamanlı olarak  Türkiye'de İstanbul ve Antalya'da yaşamakta, organizasyon ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.   

11. TKG programı katılımcısı ALİSA BUROVA'nın sahip olduğu Turkish Club Event Group, çeşitli organizasyon hizmetlerini sunmaktadır.  Moskova ve Türkiye'de (Antalya, İstanbul) kurumsal gece, konser, mezuniyet balosu, doğum günü vb etkinlikler düzenlemekte, Rus-Türk ve Rus düğün organizasyonu, sunuculuk ve DJ hizmeti vermektedir.

ALİSA BUROVA'nın Alya Organizasyon ve Tanıtım adındaki  alt şirketi ise, Moskova'da resmi heyet ziyaret organizasyon hizmetleri (uçak biletleri, otel, lojistik yer hizmetleri, rehber, tercuman hizmetleri) sunmaktadır.