alt

17. TKG programına Romanya'nın başkenti Bükreş'ten katılan Dr. ERGHİN HAGİCALİL (sağda) Kazakistan'ın Köstence Fahri Konsolosu oldu.

alt

28 Eylül 2017 Perşembe günü başkent Bükreş'de düzenlenen Fahri Konsolosluk törenine ait farklı fotoğraflara 17. TKG üyesi ERGHİN HAGİCALİL'în (sağdan 6.) facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Kazakistan ile Romanya arasında ticari ve kültürel yeni köprüler inşa edeceğine inandığımız değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-12 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düznelenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan katılan ERGHİN HAGİCALİL (sağda) tıp doktorudur. Sağlık sektöründe faaliyet gösteren, Romanya genelinde poliklinik ve laboratuvar işleten şirket sahibidir.

ERGHİN HAGİCALİL  Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesidir.

alt

17. TKG programı katılımcısı ERGHİN HAGİCALİL'în  (soldan 4.), Kazakiistan'ın  Köstence Başkonsolosu olarak atanması konusunda basında yerlan fotoğrfalı habere bu linkten ulaşılmaktadır.