12. TKG programına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuuriyeti temsilcisi olarak katılan HALİDE GÜRÜN (ortada)  yeni pazar araştırması için ziyaret ettiği Kuveyt'te aile üyeleri ile birlikte 2 Ekim 2017  Pazartesi günü çevre gezisi yaptı.

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  katılımcısı HALİDE GÜRÜN (sağda) aile üyeleri ile birlikte 12 Ekim 2017 Perşembe günü Birleşik Arap Emirlikleri'nin  en popüler kenti  Dubai'de neşeli anlar paylaşatı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programı üyesi HALİDE GÜRÜN Üniversite eğitimini 2010 yılında İngiltere'de Reading Üniverstesi'nde İşletme ve Yöneticilik bölümünde tamamlamıştır.  Mezun olduktan sonra aile şirketi  Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayii Ltd’in yönetiminde görev üstlenmiştir.