alt

18. TKG programına Rusya Federasyonu Tataristan Özerk Bölgesi temsilcisi olarak katılan MARSEL SABİROV (solda)  Rusya Müüslüman Girişimciler Birliği Başkanı ile  15-20  Temmmuz 2017  tarihleri arasında İstanbul'u ziyaret ederek, çeşitli toplantılara ve iş görüşmelerine katıldı. 

alt

18. TKG üyesi MARSEL SABİROV (sol başta)  Koç Hastanesi yetkilileeirile yapılan toplantıya da eşlik etti ve analaşma yapılmasına memnun oldu. 

alt

17. TKG programı katılımcısı MARSEL SABİROV  (soldan 2.), Müslüman Girişimciler Birliği yöneticileri ile birllikte Amerikan Hastanesini de ziyaret ederek, yetkillilerden bilgi aldı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep  ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu'nun Özerk Bölgesi Tataristan'ın başkenti Kazan'dan katılan MARSEL SABIROV (sağ başta), Rusya Müslüman İşadamları Birliği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

alt

18. TKG üyesi MARSEL SABIROV'un (sağda)  İstanbul  izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ve ayrıntılı bilgilere arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.