alt

14.TKG üyesi ALİ ÇALUDA (sol başta), 6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU (sağ başta)  ve 5. TKG üyesi AHMET HASTÜRK (sağdan 2.) ile  03 Ekim 2017 Salı günü Ankara'da TOBB İkiz Kulelerde Kıbrıs Türk Sanayi Odası heyeti onuruna düzenlenen çalışma yemeğinde buluştuk. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da  düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (sağdan 2.) Shipyard Famagusta şirketinin sahibidir ve Gazi Mağusa'da  tersane işletmektedir. Ayrıca Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. Kuzey Kıbrıs Sanayi Odası yönetim kurulunda  önceki yıllarda da görev yapmıştır. KKTC siyaseti ile aktif olarak ilgilenmektedir.

alt

Kıbrıs Türk Sanayi Odası heyetinde yer alan 14.TKG üyesi ALİ ÇALUDA (sol başta), 6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU (soldan 2.) ve 5. TKG üyesi AHMET HASTÜRK (sağ başta) TOBB Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun ev sahipliğinde düzenlenen çalışma yemeğine katıldılar. 

TOBB web sayfasında yayınlanan çalışma yemeği haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA (solda) katkı maddesi kullanmadan ÖZMELİN markalı limonata ve meyve suyu üretimi ve ticareti yapan Çaluda Gıda Sanayinde üst düzey yöneticidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genç profesyoneller Platformu Başkanıdır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan AHMET HASTÜRK (sağda) Akdeniz Narenciye İhracatçılar Biirliği başkanı olarak görev yapmaktadır.  Ayrıca yaş sebze-mehyve ticareti konusunda faaliyet gösteren Kalyoncu Grubun  KKTC  temsilciliğini üstlenmiştir.

alt

14. TKG programı katlımcısı ALİ ÇALUDA (solda)  çalışma yemeğinden sonra  Ankara'da bazı iş görüşmeleri ve ziyaretler yapmak üzere heyetten ayrıldı. 

Ankara Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanan çalışma yemeği haberinin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

Kıbrıs Türk Ssanayi Odası web sayfasında yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.