alt

Kıbrıs Türk Sanayi Odası heyetinde yer alan 14.TKG üyesi ALİ ÇALUDA (sol başta), 6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU (soldan 2.) ve 5. TKG üyesi AHMET HASTÜRK (sağ başta) TOBB Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun ev sahipliğinde düzenlenen çalışma yemeğine katıldılar. 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kaymak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve işadamları  heyeti ile  03 Ekim 2017 Salı günü TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen çalışma yemeğinde bir araya geldi.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan AHMET HASTÜRK (soldan 2.) Akdeniz Narenciye İhracatçılar Biirliği başkanı olarak görev yapmaktadır.  Ayrıca yaş sebze-mehyve ticareti konusunda faaliyet gösteren Kalyoncu Grubun  KKTC  temsilciliğini üstlenmiştir.

TOBB web sayfasında yayınlanan çalışma yemeği haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da  düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (solda) Shipyard Famagusta şirketinin sahibidir ve Gazi Mağusa'da  tersane işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. Kuzey Kıbrıs Sanayi Odası yönetim kurulunda  önceki yıllarda da görev yapmıştır. KKTC siyaseti ile aktif olarak ilgilenmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ve TKG grup sözcüsü RAMAZAN GÜNDOĞDU (soldan 7.)  çalışma yemeği öncesinde TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kururlu Başkanı FAİK YAVUZ (sağ başta) ile görüştü.

ATB web sayfasında yayınlanan çalışma yemeği haberinin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

KTSO web sayfasında yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA (sağda) katkı maddesi kullanmadan ÖZMELİN markalı limonata ve meyve suyu üretimi ve ticareti yapan Çaluda Gıda Sanayinde üst düzey yöneticidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genç profesyoneller Platformu Başkanıdır.

TOBB çalışma yemeği sonrası KTSO ile ATO arasında İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokole KTSO Başkanı Mustafa Kaymak ve ATO Başkanı Gürsel Baran imza koydu. Protokol özet olarak; iki oda ve üyeleri arasından işbirliğini geliştirmek, oda üyelerinin ticari faaliyetlerini artırmak, ihracatın geliştirilmesi ve coğrafi işaretlerle ilgili ortak çalışmaların yapılması amacı taşıyor.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan habere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Kıbrıs gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) oda üyesi iş insanı heyeti Ankara temaslar çerçevesinde ilk olarak Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu ile ortak toplantı gerçekleştirdiler. Ardından, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eşleştirme Toplantısı gerçekleştirildi. 2 Ekim Salı günü yapılan bu toplantıda sektör temsilcileri ikili iş görüşmeleri yaparak mevcut ihraç ürünlerini Ankara Ticaret Odası’nın üyelerine tanıttılar. İş ilişkilerinin ilk temelini oluşturan etkinlikte bazı firmalar iş bağlantısı yapma fırsatı da buldu.

Kıbrıs Postası gazetesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

Kıbrıs Türk Sanayi Odası heyetinin Ankara ziyaretine ilişkin BRT haber kanalı web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntıklarına  bu linkten ulaşmak mümkündür.