alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan ASKER PRİYEV (sağda) sunuculuğunu üstlendiği  televizyon programında çeşitli sektörlerde öne çıkan kişilerle söyleşiler yaparkan,  eğerlendirmelerini  toplumla paylaşmaktadır.

9. TKG programı katılımcısı ASKER PRİYEV'in  Atameken Business Channel adlı televizyon kanalında sektör temsilcileri yaptığı söyleşilere ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da  düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programıa Kazakistan'ın başkenti Astana'dan katılan ASKER PRİYEV  Ahıska Türkleri Derneği'nin Astana  Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır  ve AHISKA Gazetesi'in Astana sorumlusudur. Astana'da Tengiri Otel'de yönetici olarak çalışmaktadır. Ahıska Türkleri ile ilgili tüm kültürel ve soyal girişimleri ve faaliyetleri gönüllü olarak yürütümektedir.

alt

16. TKG programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ (sağda) 20 Haziran 2017 Salı günü Kosova Devlet Televizyonu adına Makedonya'daki güncel gelişmeler konusunda Türk Hareket Partisi Genel Sekreteri  ENES İBRAHİM ile söyleşi  yaptı.

Türkiye Odaalr ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova temsilcisi olarak katılan  BERKANT CURİ  organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır.

alt

12. TKG programına Azerbaycan'dan katılan SAMİR İSGENDEROV  (sağda) Bengü Türk  kanalında Türk Dış Politikası programına konuk olarak, "Türkiye'niin Konumu ve Coğrafyamızda Yaşananlar"  konusunda görüşlerini paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi SAMİR İSGENDEROV programdan sonra yarı  zamanlı olarak Türkiye'de yaşamaya başlamış ve genel ticaret ve danışmanlık sektörlerinde faaliyet göstermeye başlamıştır. 

alt

1. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan NURİ SALİHİ  Kerkük'te yayın yapan Lana FM Radyo Kanalına konuk oldu ve gönüllü olarak yürütüğü KIZILAY temsilciliği faaliyetleri hakkında bilgi sundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Bursa, İstanbul ve Gaziantep'te düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan NURİ SALİHİ devlet ihaleleri üzerinden genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör ve elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapan şirket sahibidir. Bir süre önce turizm sektöründe faaliyet göstermek amacıyla yeni bir şirket kurarak, uçak bileti satışına başlamıştır.