alt

16. TKG programı heyet başkanı EŞREFCAN TENLİK (sağda) eşi ve oğlu ile birlikte 1 Ağustos 2017 Salı günü Türkiye kıyılarından günü birllik turla hareket ederek, dönem arkadaşı GÜLER SARIHASAN'ı (ortada) , Rodos Adası'nda ziyaret etti ve pastanesinde konuk oldu. Dönem arkadaşlarının yıllar sonra yeniden görüşerek, dostluklarını sürdürmelerinden TKG Ailesi olarak memnuniyet duymaktayız.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen 16. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen EŞREF CAN TENLİK halen Adana'da aile işletmesinde iç çamaşırı çeşitleri üretmekte, ayrıca Türkiye'deki başka üreticilerden temin ettiği çorap, pijama vb iç giyim  ürünleri ile birlikte başta Almanya olmak üzere Avrupa pazarına ihraç etmektedir.

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan GÜLER SARIHASAN  (GKIOULER SARRICHASAN) unlu mamuller ve pasta üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yöneticidir.  Rodos Adasında yedi adet, Simi Adasında ise bir  adet pastane işletmekte olan GÜLER SARIHASAN  Rodos Müslümanları Kültür ve Kardeşlik Derneği üyesidir. Yelken sporu ile aktif olarak ilgilenmektedir.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Kasım - 5 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 23 ülke ve 3 özerk bölgeden 47 katılımcı iştirak etmiştir.